Ratkaiseva aamiainen

Ei, en aio nyt paasata siitä, että aamiainen on päivän tärkein ateria. Sen sijaan aamiainen voi olla elämäsi ratkaisevin ateria. Jos nimittäin on päässyt käymään niinkin mukavasti, ettet herää yksin vaan uuden ja viehättävän tuttavuuden vierestä.

Ystävättäreni mukaan hyvän miehen (tai miksei naisenkin) tunnistaa siitä, mitä hän tarjoaa tällaisessa tilanteessa aamupalaksi:

– Jos aamupalasta ei ole tietoakaan, seuraavaa tapaamista tuskin kannattaa jäädä odottelemaan.

– Jos mies keittää vain kahvit, tyyppi voi olla vähän ressukka, mutta ihan kehityskelpoinen silti.

– Jos kahvin lisäksi on tarjolla jotain kiinteää, ollaan jo huomattavasti varmemmalla maaperällä. Näin hyvästä miehestä kannattaa jo vähän pidellä kiinnikin.

– Mutta entäs sitten, jos mies paistaakin aamiaiseksi pannukakkuja? Se on välittömän kihlauksen paikka.

Toinen ystävättäreni vinkkasi, että jokaisen sinkkumiehen olisi syytä hankkia maidonvaahdotin. Mikä olisikaan ylellisempi herätys kuin sänkyyn tarjoiltu cappucino tai latte!

Image

Täytyy myöntää, etten ollut itse aiemmin edes ajatellut tältä kantilta, mutta totuuden siemenhän sinne on haudattuna. Aamiaisen laittaminen toiselle on kovin huomaavainen ele. Huomaavaisuus sytyttää, ja sitä kannattaa muutenkin harrastella vähän joka paikassa jossa ihmisten kanssa tekemisissä tuppaa olemaan. Se yleensä palautuu takaisin ja näin oma elämä kivasti helpottuu.

Minkä huomaavaisen teon sinä voisit tehdä tänään? Tee se!

Jos näyttää siltä, ettet tule tänään olemaan muiden kanssa tekemisissä, opettele sitten vaikka tekemään pannukakkuja, varmuuden vuoksi.

Leave a Reply