Maaginen kohtaaminen

Olet ehkä joskus kuvitellut tai haaveillut, että tapaat tietyn henkilön. Se henkilö on todennäköisesti joku, jota ihailet. Ehkä joku, jolta haluat oppia jotakin? Joku, johon rakastuisit? Joku, jota olet ihaillut kaukaa – tai peräti joku sellainen, jonka toivoisit tai tiedät olevan olemassa, mutta jota et ole koskaan vielä kohdannut.

Annan sinulle unelmointi- ja luomistehtävän, jonka avulla tuot kyseisen henkilön ja hänen kohtaamisensa askeleen lähemmäs omaa todellisuuttasi.

  • Ensin keskity kuvittelemaan kohtaaminen. Mieti erityisesti, miltä se tuntuu. Käytä tuntemuksien tunnusteluun ainakin minuutti.
  • Sitten kirjoita, piirrä tai maalaa se. Anna tunteen ohjata.
  • Luota siihen, että kohtaatte. Hän on jo matkalla.

Voit toki jättää taiteilun tuonnemmas ja myös vain kuvitella kaiken, mutta ajatus muuttuu sanojen tai kuvien myötä todellisemmaksi.

Itse olin kutsunut tietynlaista henkilöä luokseni vain ajatuksissani, mutta sekin riitti. Olin toivonut tapaavani henkilön, joka ymmärtää uskomuksiani, ajatusmaailmaani ja käsitystäni rakkaudesta, ja joka omine ajatuksineen olisi samalla polulla mutta vieläkin pitemmällä.

Todellinen kohtaaminen tuntui niin maagiselta, että inspiroiduin maalaamaan sen.

Kohtaaminen antoi paljon pohtimisen aihetta ja sysäsi taas kerran kyseenalaistamaan omia ajatuksia ja etenkin odotuksia.

Sain hyvän muistutuksen siitä, että toiveille täytyy antaa aikaa ja tilaa toteutua juuri niin kuin ne haluavat. Saatat ensin tarvita jotakin muuta, ennen kuin voit päästä toivomasi asian luo. Voi myös olla niin, että se jokin muu tarpeellinen asia matkalla voikin osoittautua tärkeämmäksi kuin varsinainen toive, joka kuitenkin on toiminut hyvänä viitoittajana. Kävi kummin hyvänsä, kannattaa silti toivoa ja haaveilla. Haaveet kantavat eteenpäin.

Leave a Reply