Muistilista vuodelle 2012

Elämässä tapahtuu isoja mullistuksia, ja ne kaikki tuntuvat vyöryvän päälle yhtä aikaa. Eipä se mitään, on niitä jo odoteltukin! Uusi mahtava kämppä, uusi nimi, uudet työkuviot… kaikenlaista jännää! Aikeenani oli potkaista vuosi käyntiin kunnolla ja itseäni tsempatakseni tekaista Katri Mannisen “Huippuvuosi 2012” -tehtäväpaketti läpi. Noh, tein vasta kaksi ensimmäistä, mutta jo nekin olivat hyviä ja opettavaisia tehtäviä.

Erityisesti tykkäsin Katrin kehotuksesta ottaa opiksi taannoisista onnistumisista ennemmin kuin vain miettimään mitä virheistä voisi oppia. Varsin pätevä neuvo muutenkin, kun ottaa huomioon sen että elämä tuppaa muotoutumaan sellaiseksi kuin sen ajattelee. Mieluummin sitä kylvää alitajuntaansa ajatuksia onnistumisesta kuin kömmähdyksistä! Kömmähdys-ajatuksiakin voi muuten vielä jälkikäteen peukaloida niin, että kelaa muiston päässään lävitse siten, että tapahtumaketju päättyykin onnistuneesti.

Laadin kaikenlaisten kokemusten pohjalta itselleni muistilistan, joka toimikoon onnistumisten ja onnellisuuden täyteisen elämäni tienviittana vuonna 2012:

 1. Tutkiskele itseäsi ja mieltäsi. Kirjoittaminen auttaa.
 2. Tunteet kertovat paljon, tarkkaile niitä.
 3. Ole rohkea.
 4. Seuraa sydämesi ääntä.
 5. Älä anna periksi, kun tiedät olevasi oikealla tiellä.
 6. Let it flow!
 7. Elä, opi ja rakasta.
 8. Hyväksy itsesi, muut ihmiset ja asiat sellaisina kuin ne ovat.
 9. Pidä huolta itsestäsi.
 10. Muista rentoutua.
 11. Nuku rauhassa ja hyvin.
 12. Kuuntele kehoasi.

Toivottavasti tästä on iloa teille muillekin. Kannustan toki laatimaan myös oman listan, ja mielellään vielä laittamaan sen jollekin näkyvälle paikalle. Mahtavan huipukasta tätä vuotta meille kaikille!

iloluikaus

(Kuva)

Previous Post

Leave a Reply