Rakkausjuttu

Mitä aihetta uutisissa ei ole?
Mistä aiheesta useimmat elokuvat tehdään?
Mistä melkein kaikissa saduissa ja lauluissa kerrotaan?

Vastaus kaikkiin kysymyksiin on rakkaus.
Rakastetaanko sinua tarpeeksi?
Rakastatko sinä tarpeeksi?
Onko olemassa asioita, joita rakastat, muttet tajua sitä?

Tiedotusvälineet kertovat normaaleista tapahtuneista arkipäiväisistä asioista. Mutta rakkaushan kuuluu jokaisen jokapäiväiseen elämään! Vai kuuluuko? Sadut, laulujen sanat ja Kauniiden ja rohkeiden tapahtumat voivat olla keksittyjä juttuja, mutta kuitenkin rakkautta on olemassa. Kaikki ihmiset rakastavat jotain: ehkä jotain tekemistä, kuten syömistä, kasvien hoitoa tai lumilautailua, myös esineitä tai asioita, esimerkiksi uninallea, aurinkoa, yksinäisyyttä, eläimiä… Mitä tahansa voi rakastaa.

Useimmiten ihmiset rakastavat toista ihmistä, mutta vasta siinä tapauksessa puhutaan yleensä rakkaudesta. Tämä tapaus on kaikkein hankalin rakastamistapaus, koska ihminen, joka rakastaa toista ihmistä, haluaa että se toinen ihminen rakastaisi häntä. Tästä juuri lauluissa ynnä muissa kerrotaan. Kaikki ovat joskus miettineet, että “tykkääkö se musta” tai “rakastaako se mua vai sitä toista”. Joku voi leijua pilvissä saatuaan ihailevan katseen juuri häneltä. Vastaantulijan tervehdys voi olla yksi päivän ilonaiheista.

Jos ihmiset rakastaisivat toisiaan, maailma olisi upea paikka elää. Jos sinä rakastat monia, monet rakastavat sinua. Sinä voit hyvin parantaa maailmaa omalta osaltasi: hymy, ystävällinen teko tai sanat helpottavat muiden elämää – ja omaasi.

Joten rakasta ja anna muidenkin rakastaa – niin maailma pelastuu!

– Noora, 14 vuotta

prinsessakissakortti

Prinsessakissakin tykkää rakkaudesta ja lähettää teille kaikille sydämelliset ystävänpäiväterveiset!

Leave a Reply