Heijastuksia vuodelta 2013

Viime vuosi kaatoi niskaani vuolaan ryöpyn nöyryyttä ja rohkeutta. Monta pimeässä piileskelevää ajatusta nousi esiin, kun niitä vähän houkutteli. Niiden vanavedessä oli tunteiden turvallista tulla. Melkoinen tumman veden pato siitä aukesikin, ja annan sen yhä virrata lävitseni.

Samat asiat opitaan aina uudestaan siksi, että ne voi sisäistää entistäkin syvemmin.

On vapauttavaa hellittää jatkuvasta epäilyksen kierteestä ja luottaa itseensä.

synkkä vesi

Joskus saavut matkallasi paikkaan, jonne olet odottanut päätyväsi. Siellä on paljon hyvää, juuri sitä mitä olet tarvinnut.

Siellä on myös asioita, joiden kanssa et aivan tule toimeen. Asioita, jotka jollain tavalla hiertävät tai nakertavat energiaasi.

Voit valita jäätkö sinne fiilistelemään hyviä juttuja ja kehittämään uutta suhtautumista vaikeisiin asioihin.

Onko paikka niin viihtyisä muuten, että sopeutuminen on vaivan arvoista? Tarvitsetko kipeimmin juuri nyt sitä, mitä vaikeudet sinulle opettavat? Jos väännät itsesi mutkalle sopeutuaksesi, mikä mahtaa olla sen mutkan hyvä tarkoitus?

disillusionment

Vai haluatko vain pistäytyä siellä? Voit kiittää niistä hyvistä asioista joita sieltä sait, kantaa ne mukana sydämessäsi ja jatkaa matkaasi.

Ehkä matka vie kohti tuntematonta ja ehkä olet yksin, mutta kasvat rohkeammaksi askel askeleelta.

jää murtuu

Luota viiveeseen. Anna aikaa itsellesi.

Kuuntele kehoasi ja mieltäsi, koko niiden muodostamaa systeemiä. Salli itsesi olla sellainen kuin olet. Oletko koskaan huomannut, miten ihmeellinen oletkaan?

Älä turhaan murehdi, oletko tekemässä oikeaa siirtoa. Vain tekemällä saat sen selville.

Sinulla on ihan suunnaton voima hallussasi jo nyt. Sen suuruus on muuten aika suoraan verrannollinen siihen, mitä siitä uskot.

Sinun ei tarvitse etsiä vastausta ulkopuoleltasi. Voit toki kuunnella ja lukea neuvoja ihan niin paljon kuin haluat. Loppujen lopuksi sinä itse päätät, mihin niistä tartut.

Tuntuu todella hyvältä tulla kuulluksi, ymmärretyksi ja hyväksytyksi sellaisena kuin on. Tuntea olevansa rakastettu. Sitä haluan antaa ja vastaanottaa lisää seuraavan vuoden aikana, sopivasti tasapainossa.

Previous Post

Leave a Reply